March 5, 2016

Ti je yll që del n’sabah

Posted in Këngë Shkodrane at 4:36 am by lirikashqiptare

Ti je yll që del n’sabah heej
Qe e shëndrit dynjanë
Fill sytë du me ti pa-e
se ma dogje xhanë.

Lule je porsi pranvera
Sa bukur ke çel-e
Trandofille të vjen era
mbushna aromë të mirë.

Gzoni fusha dhe ju male ee
Ka lulzu pranvera
Djelm e vajza hedhin valle
Gzueshëm si përhera.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: