February 2, 2015

Vito ç’mu bëre në gjumë

Posted in Gjirokastra, Këngë Labe tagged , , , , , , , , , at 12:20 am by lirikashqiptare

Vito ç`mu bëre në gjumë
xhane, xhane moj Vito!
Vito, Vito moj xhane,
aman moj se më trete..

Eh sikur mu mbyte në lumë
xhane, xhane moj Vito!
Vito, Vito moj xhane
Aman moj se më trete.

Nga pas ty vija dhe unë
xhane, xhane moj Vito!
Vito, Vito moj xhane
Aman moj se më trete..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: