January 15, 2015

Prapa shtëpisë

Posted in Këngë Jugu, Këngë Përmetare tagged , , , , , , , at 2:59 am by lirikashqiptare

Prapa shtëpisë një bahçe me mollë
oh moj dil të lozim-e
Prapa shtëpisë një bahçe me mollë
oh moj dil të lozim-e.

Oh të lozim moj dhe të qeshim -e
Oh të lozim moj dhe të qeshim -e

Oh s’kam sandale me se të loz?
oh moj dil të lozim-e
Oh s’kam sandale me se të loz?
oh moj dil të lozim-e.

Oh të lozim moj dhe të qeshim -e
Oh të lozim moj dhe të qeshim -e

Oh po ky djali përse punon?
oh moj dil të lozim-e
Ka marrë sandale të ti dërgojë
oh moj dil të lozim-e.

Oh të lozim moj dhe të qeshim -e
Oh të lozim moj dhe të qeshim -e

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: