January 4, 2015

Alime Bejka Kërthinja

Posted in Këngë Labe tagged , , , , , , , , , , , , at 1:22 am by lirikashqiptare

Në divan tek rrinje tinë
moj Alo, Alime

Kishte dhënë Zoti verinë
moj Alo, Alime

Të freskon gushën dhe gjinë
moj Alo, Alime

Kur u rrite moj malinë
moj Alo, Alime

Se ktë vit jeshe fëmijë
moj Alo, Alime…

Advertisements

2 Comments »

  1. elais said,

    Halime ndoshta? Varianti femëror i Halim?

    • lirikashqiptare said,

      Po qendron ne te dyja rastet, edhe Alime, edhe Halime. I kam qendruar besnike kenges 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: