December 23, 2014

Këngë Dasme

Posted in Këngë Jugu, Këngë Përmetare tagged , , , , , at 5:01 pm by lirikashqiptare

Eh pa dil ti moj bijë
ç’janë ata oh moj ç’jane ata?
Pa dil ti moj bijë
ç’janë ata oh moj ç’jane ata?

Eh po, janë krushqit more baba
more bab-e
Janë krushqit more baba
more baba

Eh po nismë që të shkoj me ta
more baba-e
Nismë që të shkoj me ta
more baba-e

Eh po dale bijë prit dhe ca
moj prit dhe ca
Dale bijë prit dhe ca
moj prit dhe ca

Eh po sa të gdhihet sabah
moj prit dhe ca
Sa të gdhihetë sabah
moj prit dhe ca

Eh po nismë që të shkoj me ta
more baba-e
Nismë që të shkoj me ta
more baba-e

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: