March 10, 2014

Një labe si vita

Posted in Këngë Labe tagged , , , , , , , , , , , , , , at 3:03 am by lirikashqiptare

O një këngë thëllëze
nga gjumi ç’më zgjoi
pashë një bandille dhe moj
që lahej dhe moj te kroi
ah, që lahej te kroi

O një labe si vita moj
hedhur si lastonjë
faqet, shegë e ndezur dhe moj
vetullën o moj biskonjë
vetullën o moj biskonjë

O flokun trëndelinë moj
si mëndafsh në dorë
ç’ma plagose zemrën dhe moj
kush do o ma shërojë?
A kush do ma shërojë të shkretën?
Kush do ma shërojë?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: