March 6, 2014

M’u plake mike m’u plake

Posted in Këngë Labe tagged , , , , , , , , , , at 5:25 pm by lirikashqiptare

Mike pse më vret meraqe
apo e shesh që m’u plake?

U plake o mik dhe tinë
s’je më si lisi në prillë!

M’u plake mike m’u plake
gjezdis kot nëpër sokaqe

Ç’mu plake o mikë dhe tinë
ç’më ke harruar shtëpinë?

M’u plake mike m’u plake
branë mi heq ato çarape

Ç’m’u plake o mik dhe tinë
dhe ti hosh ma heq peshtllinë?

M’u plake mike ç’m’u plake
mbete si dele zerqake

Ç’mu plake o mik dhe tinë
mbete si kau në brinjë.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: