March 2, 2014

Ç`ka që qan Bejkë belaja

Posted in Këngë Labe tagged , , , , , , , , at 5:11 am by lirikashqiptare

Ç`ka moj, që qan Bejkë belaja,
Në moj, nëpër gërxhe, moj nëpër pllaja

Në moj nëpër gërxhe, moj nëpër pllaja,
I moj, i ka humbur duvaja

I moj, i ka humbur duvaja,
E moj, e ka gjetur fukaraja

Fukaraja moj nuk do gjë,
Një moj, një natë të flejë me të

Një moj, një natë të flë me të,
Vallai moj se i bëj gjë

Vallai se moj i bëj gjë,
Do moj, do loz dhe do qesh me të…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: