February 20, 2014

Lezetlliku osht m’Tiron

Posted in Shqiperia e Mesme tagged , , , , , , , at 7:16 pm by lirikashqiptare

Po kënoj nji kongë të vjetër
për ashikët në Tironë
i kujtojmë ne për gjithë jetën
asnjiherë s’do t’i harrojmë
i kujtojmë ne për gjithë jetën
asnjiherë s’do t’i harrojmë

Sa i bukur osht Ulqini
lezetlliku osht m’Tiron
e ka thon Mustafa Budini
dhe Myzyri n’Elbason
e ka thon Mustafa Budini
dhe Myzyri n’Elbason

Nëpër kafe nër mejhone
kongët tona tuj-i kënu
Liu i Nushit me qemone
xhevahir që s’ka të çmu
Liu i Nushit me qemone
xhevahir që s’ka të çmu

Vjen Isufi prej Elbasoni
Bon ahengun tallva tor
Me Bes Shurbin Dull Dërhemin
Ashikët jon në Tironë
Me Bes Shurbin Dull Dërhemin
Ashikët jon në Tironë

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: