February 13, 2014

Dola një ditë nga mali

Posted in Këngë Labe tagged , , , , at 2:09 am by lirikashqiptare

Poqa miken te zalli,
nëpër vapë o rrënjë dali.
disur-o bina dali.

Diç i kërkova s`ma fali,
nëpër vapë o rrënjë dali.
disur-o bina dali

Më tha tutje nga behari,
nëpër vapë o rrënjë dali.
disur-o bina dali

Nga gushti nga allonari,
nëpër vapë o rrënjë dali
disur-o bina dali.

Advertisements

2 Comments »

 1. elais said,

  Nje sugjerim. Sic e degjoj/kuptoj une duhet te jete dirsur jo disur.
  Dirsur si në djersitur.
  Përshëndetje

  • lirikashqiptare said,

   Elais, rrofsh per viziten. Ne kete rast disur i referohet stolisur, dhe jo dirsur 🙂

   Te pershendes!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: