February 5, 2014

Qejfe qejfe kjo dynja

Posted in Shqiperia e Mesme tagged , , , , , at 2:59 pm by lirikashqiptare

Qejfe qejfe kjo dynja
kush ma din hallin qi kam
qejfe qejfe kjo dynja
kush ma din hallin qi kam

Kush ma hallin qi kam
m’iku mosha dhe s’vjen ma
kush ma hallin qi kam
m’iku mosha dhe s’vjen ma

Ikën mosha dhe s’vjen ma
do hikim nga kjo dynja
ikën mosha dhe s’vjen ma
do hikim nga kjo dynja

Kur shoqnia të më kujtojë
kongët e mija të mi kënddojë-e
Kur shoqnia të më kujtojë
kongët e mija të mi këndojë-e

Ti këndojë veç për gëzime
ashtu knaqet kjo zemra ime
Ti këndojë veç për gëzime
ashtu knaqet kjo zemra ime

Ti këndojë sa të jetë jeta
amanet nga Myslym Lela
ti këndoni sa të jetë jeta
amanet nga Myslym Lela

Ti këndoni veç për gëzime
ashtu kënaqet kjo zemra
ti këndoni veç për gëzime
ashtu kënaqet kjo zemra ime

Ti këndojë sa të jetë jeta
amanet nga Myslym Lela
ti këndoni sa të jetë jeta
amanet nga Myslym Lela

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: