January 31, 2014

Tek mikja do shkoja

Posted in Këngë dashurie, Këngë Labe tagged , , , , , , , , , at 4:03 pm by lirikashqiptare

U nisa një natë
tek mikja të shkoja
gjumi nuk më zinte
më vinte duroja

Dhe dritën e hënës
desha që ta fikja
nata të më fshihte
të shkoja tek mikja

Ashtu e de doja
natën errësirë
rrugën ta kaloja
e mbaja më mirë

Ajo rrinte zgjuar
diçka mërmëriste
hapat kish’ përgjuar
mua po më priste

Apo zogu i natës
e kish’ lajmëruar
ndaj po priste mikja
ndaj më rrinte zgjuar

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: