January 28, 2014

Qaje moj lule beharin

Posted in Këngë dashurie tagged , , , at 3:54 am by lirikashqiptare

Qaje moj lule beharë
siç e qan motra të vellanë
edhe qaje moj lule beharë
si e qan motra të vëllanë

Mbi shtepi te shkova premë
e si bilbil ta ndjeva zënë.
si bilbil ta ndjeva zënë
kur llafosshe me tët’ ëmë

Desha të vija një natë
aty gjeta dhe tët atë
të ryj brënda nuk më lënë
me mashë më përzënë.

Oh ty moj lule në t’u ndafsha
si lisi në kembë u thafsha.
si lisi në kembë u thafsha
të më çani bëni dërrasa

Te më bëni dërrasa mua
të më shtroni urë në krua.
të më shtroni urë në krua
të kalojnë vajzat mbi mua

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: