January 27, 2014

Vetëm, vetëm

Posted in Këngë Labe tagged , , , at 8:05 pm by lirikashqiptare

Vetëmo vetëm-o
vetëm, vetëm-o
mikes të dritareso them ti vete,
më shikon e s`më flet dot,
them ti vete.
vetëm vetëm vetëm-o
Bëhu zog edhe flutur-o
them, them, them do vete
Vetëm hëna të të shoh,
them them si do vete.
Bëhu erë edhe më fresk-o
them,them kur të vete.
Bëhu këngë edhe më shëro
them them ah të vete..

Vetëmo vetëm-o,
vetëm, vetëm-o
them ti vete në odë brënda
them ti vete,
të këndojme siç na ka ënda
them do vete,
vetëm, vetëm, vetëm-o
Bëhu yll edhe më kërko,
them, them, them do vete.
Bëhu erë dhe më fresko,
them them si do vete.
Bëhu këngë edhe më shëro,
them them kur të vete…
Bëhu ëndërr dhe më zgjo,
them,them, ah të vete..

Vetëmo vetëm-o
vetëm, vetëm-o
të ëmbla t’ia them dy fjalë
kur të vete,
shoshoqit ti shuajmë mallë,
them do vete,
vetëm, vetëm, vetëm-o
Bëhu ëndërr dhe më zgjo,
them them them do vete.
Po mor po edhe jo mor jo,
them them si do vete.
Bëhu erë edhe më fresk-o,
them them kur të vete.
Bëhu yll edhe më kërko,
them them ah të vete…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: