January 26, 2014

Trëndafil që rri në portë

Posted in Këngë Labe tagged , , , at 4:59 am by lirikashqiptare

Trëndafil që rri në portë
more trëndafil
buza mjaltë të buroftë
more trëndafil!

Shkojnë djemtë kthejnë sytë
more trëndafil
se ti ke gjithë bukuritë
more trëndafil!

Vij dhe unë se më merr malli
more trëndafil
të të them ca këngë behari
more trëndafil!

Kam një ëndërr të florinjtë
more trëndafil
nuk pres dot, as Prill, as Maj,
more trëndafil

Të të flas për dashurinë
more trënafil!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: