April 12, 2013

Vate djalëria vate

Posted in Këngë Përmetare tagged , , , , at 4:10 pm by lirikashqiptare

Vate djalëria vate
qëkur vure brisk
more në faqe.

Të kesh mallë
të flesh me gunë
se djalë nuk bënesh kurrë
Se djalë nuk bënesh kurrë
thotë nusja jam ore me burrë

Nuk llafosesh me vasha në krua
se të thonë je me grua
se të thonë je me grua
erë limoni more dhe ftua

Seç u gdhi dhe ra sabah
çu ngrit kolopuçeja
çu ngrit moj kolopuçeja
kembë e duar flutura

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: