April 6, 2013

Moj fëllënxe moj mitare

Posted in Shqiperia e Mesme tagged , , , , , , , , , at 3:00 pm by lirikashqiptare

O moj fëllanxe moj mitare
o qenke nis o për Janinë
shkove dhe mos u vënon fare
fare mos e harro dashuninë

Oh paske marrë o nji rrugë të gjatë
oh s’mund te rri o nji dit’ pa ty-e
shpirti s’po më gjen rehat-e
s’mund të vej gjum në sy-e

Moj fëllënxe e malit-e
hajde more
t’puthsha mesnë e ballit-e
hajde more

Moj fëllenxe e fushës
hajde more
të puthsha mesnë e gushës
hajde more

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: