March 28, 2013

Merr koburen vramë moj

Posted in Këngë dashurie, Këngë Labe tagged , , , , , , at 2:27 am by lirikashqiptare

Kur veje për ujë moj
porsi vetull retë
merr koburen vramë moj
se nuk dua jetë

Balluket e ballit moj
laje ti përpjetë
merr koburen vramë moj
se nuk dua jetë

Ç’kanë djemtë e fshatit moj
që stë lënë të qetë
merr koburen vramë moj
se nuk dua jetë

Balluket e ballit moj
laje ti përpjetë
merr koburen vramë moj
se nuk dua jetë

Si ylli ndër yje moj
jesh moj e shkretë
merr koburen vramë moj
se nuk dua jetë

Balluket e ballit moj
laje ti përpjetë
merr koburen vramë moj
se nuk dua jetë

Jeshe nazemadhe dhe moj
si ngjala në detë
merr koburen vramë moj
se nuk dua jetë

Balluket e ballit moj
laje ti përpjetë
merr koburen vramë moj
se nuk dua jetë

Për ty vogëlushe dhe moj
dheu s’do t’më tretë
merr koburen vramë moj
se nuk dua jetë

Balluket e ballit moj
laje ti përpjetë
merr koburen vramë moj
se nuk dua jetë

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: