March 27, 2013

Ku e bën folenë bilbili

Posted in Këngë dashurie, Këngë Labe tagged , , , , , , at 5:28 am by lirikashqiptare

Ku e bën folenë bilbili
grykëzënë
mbi një gonxhe trëndafili
moj thëllëzë
thëllëzë ooo

Moj thëllëzë
këngë e lezetë
të moj të dëgjoj
bëj shi a detë

Zëri t’bukur të bilbilit
grykëzënë
iso i mbajnë zogjtë e pyllit
moj thëllëzë
thëllëzë ooo

Moj thëllëzë
këngë e lezetë
të moj të dëgjoj
bëj shi a detë

Ti je zog lezet i pyllit
grykëzënë
këngën nis që pa dalë ylli
moj thëllëzë
thëllëzë ooo

Moj thëllëzë
këngë e lezetë
të moj të dëgjoj
bëj shi a detë

Këngën nis dhe nuk e pret
o grykëzënë
vashat bëjnë shih a detë
moj thëllëzë
thëllëzë ooo

Moj thëllëzë
këngë e lezetë
të moj të dëgjoj
bëj shi a detë

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: