February 14, 2013

Malli seç më treti moj

Posted in Këngë dashurie, Këngë Jugu, Këngë Labe tagged , , , , , , , , at 11:01 pm by lirikashqiptare

Vala puthi shkëmbin moj
shkëmbi thyen valën
-Ç’pate kush të trembi moj
pse nuk ma dhe fjalën.

-Buzë detit rrija moj
vijnë kujtimet radhë
-Dot s’lidhem me ty unë moj
veç me një pulëbardhë.

-Syri tej më mbeti moj
dot s’e shuaj mallin
-Po qysh ta thaj detin moj
të piqem me malin.

-Si duroj e shkreta moj
zhytur në mendime
-O sa larg më mbeti moj
gjysme e zemrës sime.

-Hapet valë e detit moj
si palë e fustanit
-Malli seç me treti moj
bregut të limanit.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: