February 8, 2013

Më shikon me buzë në gaz

Posted in Elbasani, Këngë dashurie, Shqiperia e Mesme at 9:24 pm by lirikashqiptare

Më shikon me buzë në gaz
sikur don me fol me mu
Un me ty moj do të flas
oh moj xhan,
nuk po munem me duru.

Rrugës më shkon si hyjri
e fustani oh mir t’ka ra
ç’më pikllun sytë e ty
oh moj xhan
ç’më ke prek n’dashuri.

Flokët m’i ke thur gërshet
si kuror lule dhe ar
askërkujt moj si përket
Oh moj xhan,
nji petrit nji djal beqar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: