February 1, 2013

Ç’i do nazet o

Posted in Këngë Labe tagged , , , , at 5:48 pm by lirikashqiptare

Mos u tund moj qumështore
ç’i do nazet-o
nazet o, nazet e tua
je e vogël s’je për mua

Dhe një çikë mëndjen ma more
ç’i do nazet-o
nazet o, nazet e tua
je e vogël, s’je për mua

Je akoma për tu rritur
ç’i do nazet-o
nazet o, nazet e tua
je e vogël, s’je për mua

I ziu ta kisha ditur
ç’i do nazet-o
nazet o, nazet e tua
je e vogël, s’je për mua

Dhe ca kohe te kisha pritur
ç’i do nazet o
nazet o, nazet e tua
je e vogël, s’je për mua

Advertisements

1 Comment »

 1. x said,

  Në ç’duar më ranë lirikat
  Zemëra e njomëz mbi to!?
  Lule buzëputhur nga çikat
  Stinëz që ende nuk njohë!

  Në ç’duar ……..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: