January 27, 2013

Janinës ç’i panë sytë

Posted in Këngë Labe tagged , , , , , at 3:12 am by lirikashqiptare

Janinës ç’i panë sytë
Jaaa-jani-noo
ish e prëmte ajo ditë
Ja-jani-no

Te pesë puset në grykë
Jaaa-jani-noo
Zenel Çelua vet i dytë.
Jaaa-jani-noo

Zeneli me të Velçionë
Jaaa-jani-noo
dhe trimi Jaçe Mavrova
Jaaa-jani-noo

Çau mes përmes taborrë,
Jaaa-jani-noo
kur shtriu Pashanë e njohnë
Jaaa-jani-noo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: