January 26, 2013

Shtëpia përtej në buzë

Posted in Këngë dashurie, Këngë Jugu tagged , , , , , at 2:03 am by lirikashqiptare

Shtëpia përtej në buzë,
të dërgova kallauzë:

Puthe për mua në buzë,
Puthe, po puthe ngadalë,
mos ja kërre mallë fare.

O mushkë e kuqe xanxare,
kur më shkon në ata varre
dhe të dekurit i ngjalle

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: