January 26, 2013

Mos u tremb se s’të vij brënda

Posted in Këngë dashurie tagged , , , , , , at 1:30 am by lirikashqiptare

Dil moj dil, të daltë rrënja,
hape penxheren nga lëma,
të dëgjosh si vete kënga!

Mos u tremb se s’të vi brënda,
dhe të vi s’bëhetë gjëma!
– Më ka porositur mëma
“vajzë, mos qas njeri brënda!”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: