January 26, 2013

Dhëndërr beu mblodhi një tëndë

Posted in Këngë Dasme, Këngë Jugu tagged , , , at 2:45 am by lirikashqiptare

Dhëndërr beu mblodhi një tëndë,
me parmakë të ergjëndë,
shtiu e zuri një thëllëzë,

Thëllëza i fluturoi,
në gju të nënës qëndroi.
Nëna dolli dhe e priti,
me florinj e doroviti

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: