January 25, 2013

Mike me gjerdan në grykë

Posted in Këngë Përmetare tagged , , , , , , , at 7:33 am by lirikashqiptare

Oh mike me gjerdan në grykë
të shtrëngoftë e mos të mbytë
Oh mike me gjerdan në grykë
Të shtrëngoftë e mos të mbytë!

Oh mike me fustan erëgjendë
uh bubu seç paske brënda
Oh mike me fustan erëgjendë
uh bubu seç paske brënda.

Oh brënda ke dy mollë të ëmbla
hëngra një dhe dot s’u shëmba
Oh brënda ke dy mollë të ëmbla
hëngra një dhe dot s’u shëmba.

Oh bandill mos u ngopsh kurrë
janë ilaç për të sëmurë!
Oh bandill mos u ngopsh kurrë
Janë ilaç për të sëmurë…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: