January 28, 2009

Moj fusha e Korabit

Posted in Këngë nga Dibra tagged , , , , , , at 5:22 am by lirikashqiptare

Moj fusha e korabit
Oh mjera un-o
Seç na erdhe hakut
Oh mjera un-o.

Shkove dhe u harrove
Oh mjera un-o
Nji letër s’ma çove
Oh mjera un-o.

Nji letër nji kartë
oh mjera un-o
Ta rujti dada n’arkë
Oh mjera un-o.

Prap na çeli grama
oh mjera un-o
Te gjurma t’pret nana
oh mejra un-o.

Merr paret me fajde
Oh mjera un-o
Merr rrugën e hajde
Oh mjera un-o.

Advertisements

2 Comments »

 1. jetmir hima said,

  si ai vend nuk ka vendi me i mir ne bote

 2. dr. anonim said,

  me fyell e Liri Rasha: http://www.youtube.com/watch?v=eSJDUzGlm_I

  flm se s’e dija strofën e parafundit! vetëm se kjo më lart paska një variant tjetër:

  Prap na çeli grama
  oh mjera un-o
  Te gjurma t’pret nana
  oh mejra un-o

  Shëndet e gëzuar vitin e ri! : )


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: