December 30, 2008

Ta besova Dashurinë

Posted in Shqiperia e Mesme at 4:29 am by lirikashqiptare

Gocë e vogël moj fort gabova
Që ta besova mi dashninë e re
Ti vetë më deshte moj
Une të besova
Sa e pabesë mi paske qenë (2x)

Une të dita moj se të kam mike
Prandaj e lidha mi dashninë me ty
Pse ma dhe fjalen mi
E më braktise
Sa të kam dashtë une
S’ka të tregu (2x)

Une e dashur ty të thoshnja
Po nji kët fjalë moj
Jo, sta them dot ma
Se dashuninë tonë e mori vesh bota
Po i them zemrës moj
Qaj me lot (2x)

Ky marak maraku I shkretë
Nuk ma len zemrën e shkretë
Dashuninë që kam per ty
Nuk e ndrroj për kta dy sy (2x)

2 Comments »

  1. N.Ago said,

    Të këndoftë zemra!

  2. lirikashqiptare said,

    Faleminderit! 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: