September 24, 2008

Nënë moj do marr një udhë

Posted in Këngë Jugu at 6:57 pm by lirikashqiptare

Nënë moj do marr një udhë,
moj nëna ime.
Epo do kaloj malet me gurë,
moj nëna ime.

Nuse pse kaq larg më shputë,
moj nëna ime.
Epo do më marrë malli shumë,
moj nëna ime.

Nënë moj që më dhe gjinë,
moj nëna ime.
Epo vallë a do ma shohësh synë,
moj nëna ime.

Pikë e lotit kur të bjerë,
moj nëna ime.
Epo haber nga unë do t’të sjellë,
moj nëna ime.

Advertisements

2 Comments »

  1. e bukur kjo, si gjithnje!

  2. N.Ago said,

    🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: