September 11, 2008

Qysh do ta shkojmë këtë behar

Posted in Këngë Jugu at 3:34 am by lirikashqiptare

Qysh do ta shkojmë këtë behar,
Moj hund’e bukur-qelibar? (1)
Dimrin në vërri,beharin në mal

Mos e pi duhan,se të bënë zarar
Mos e pi duhan, se të bënë zarar
Syrin ke të zi dhe vetullën gajtan
Syrin ke të zi dhe vetullën gajtan

E hollë dhe e gjatë si pjergull lastar
E hollë dhe e gjatë si pjergull lastar
Buza jote e qeshur,zëmra ime qan
Buza jote e qeshur, zëmra ime qan

Do të vijë ca ditë të rri hysmeqar
Do të vijë ca ditë të rri hysmeqar
Hysmenë do ta bëj, para nuk të marrë
Hysmenë do ta bëj, para nuk te marrë

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: