September 11, 2008

Pikën e ballit

Posted in Këngë Jugu at 4:00 am by lirikashqiptare

O pikën e ballit ta ka zënë hija
Rritu,moj bajame,se ta shkojë selvija
Ç’t’u rritën gërshetat sa s’ti nxë shamia
Rritu,moj bajame,se ta shkojë selvia

Të kanë bërë magji dhe s’të rrojnë fëmija
Rritu,moj bajame,se ta shkojë selvia
Këpucët me qafa,çorapet me vija
Rritu,moj bajame,se ta shkojë selvia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: