September 11, 2008

Muaj i Ramazanit

Posted in Uncategorized tagged at 2:13 am by lirikashqiptare

Tridhjetë ditë të ramazanit
Ç’m’i mbaje këmbët në ujë
Prishi dy ditë ramazan
Gjynahet t’i marrça unë.

Të tërë fshatin e gjezdise
Një natë pse s’erdhe nga unë
Prishe dy ditë ramazanin
Gjynahet t’i marrça unë.

Të kërkova një cigare
Ti më hodhe gjithë kutinë
U bëra sebep unë
Me ty prisha djalërinë.

Babanë kishe kajmekam
Burrë ma kishe kadinë
U bëre sebep ti
Dhe më prishe djalërinë.

Advertisements

1 Comment »

  1. dr. anonim said,

    pupupupu, ç’janë këto turpe me korbë? 🙂

    po muzikën, ku mund ta gjejmë?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: