May 18, 2008

Leskovik o fryn një erë

Posted in Kënga Korçare at 6:34 am by lirikashqiptare

Leskovik o fryn një erë,
O dilni hapni penxheretë,
Leskovik o fryn nje erë,
O dilni hapni penxheretë,

O dilni hapni penxheretë,
O dil bandilli vet i tretë,
O dilni hapni penxheretë,
O dil bandilli vet i tretë,

Vjen bandilli vet i tretë,
O me llahutë e me gërnetë,
Vjen bandilli vet i tretë,
O me llahutë e me gërnetë,

O me llahutë e me gërnetë,
O qemanesë i binte vetë,
O me llahutë e me gërnetë,
O qemanesë i binte vetë,

Leskovik o mal i thatë,
O sa të mira i ke gratë,
Leskovik o mal i thatë,
E sa të buk’ra i ke gratë,

E sa të buk’ra i ke gratë,
E si të voglat, të mëdhatë,
E sa të buk’ra i ke gratë,
E si të voglat, të mëdhatë.

Advertisements

1 Comment »

  1. Tropoja said,

    e di, qe cdo mesnate, pas punes, rruges per ne shtepi degjoj kete kenge ne versionin e interpretuar nga Eli Fara, me qeteson dhe me sjell ne humor!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: