May 8, 2008

Zura një bilbil me vesë

Posted in Këngë Përmetare tagged at 5:34 am by lirikashqiptare

Apo zura një bilbil
oh bilbil me vesë more
more bilbil,
oh bilbil ku je

Ah po në parmakë
oh të penxheresë more
more bilbil, oh po po
Ah po në parmakë
oh të penxheresë more
more bilbil oh more

Ah po unë me të
oh kam lidhur besë more
more bilbil,
oh bilbil more

Ah po hapa zemrën
i bëra folenë
oh folenë more
oh bilbil ku je

Advertisements

2 Comments »

  1. Tropoja said,

    te bukura kenget permetare, dhe ky Mentor Xhemali ka nje timber te vecante.
    pershnetje, lirika:))!

  2. lirikashqiptare said,

    Pershnetje Tropoja 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: