April 16, 2008

Vitori t’u bëftë nëna dhe moj

Posted in Këngë Përmetare at 7:01 pm by lirikashqiptare

Vitori, Vitori t’u bëftë nëna dhe moj
aman Vi’ moj Vitori
eh Vitori t’u bëftë nëna dhe moj
e haj të dalim
haj të dalim nga bolëna dhe moj
haj të dalim nga bolëna dhe moj

Një shami, një shami
me moll-ë të ëmbla dhe moj
aman një moj një shami
e një shami me moll-ë t’ëmbla dhe moj
e ti hash me kë ti do zemra dhe moj
e ti hash me kë ti do zemra dhe moj

Vitori, Vitori t’u bëftë nëna dhe moj
aman pri’ moj primi leshrat
e primi leshrat alla frënga dhe moj
e Vitori, Vitori t’u bëftë nëna dhe moj
aman vi’ moj vishi rrobat
e vishi rroba alla frënga dhe moj

Advertisements

1 Comment »

 1. emigrant said,

  me te ngrene muhabetin gjithe jeten ne, o belle… 🙂

  Rruga per zemer permes stomakut… sa mire e kon pas kuptu mer…

  një shami me moll-ë t’ëmbla dhe moj
  e ti hash me kë ti do zemra

  Cer llupse, he? 😉 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: