March 29, 2008

Ballët me Sedefe

Posted in Kënga Korçare tagged , at 4:46 am by lirikashqiptare

Ballët me sedefe
sedefe dhe moj sedefe
me sërma qëndisur-ëë

Epo e shkreta sevda-je
sevda-je dhe moj sevdaje
kë paska stolisur-ëë

Epo me një djalë të vogël
të vogël dhe moj te vogël
mustaqet pa dirsur-ë
epo me një djalë te vogël
të vogël dhe moj te vogel
mustaqet pa dirsur-ë

Epo dil në penxhere-je
penxhere dhe moj penxhere
rri sa të të rrihet -ë
epo nëmëroji yjet
yjet dhe moj po yjet
gjersa të gëdhihet-ee
epo nëmëroji yjet
yjet dhe oh, moj po yjet
gjersa të gëdhihet, oh!

Advertisements

2 Comments »

 1. emigrant said,

  Shiko, mqse kenget ka raste jane me disa versione, ose mund te jene transkiptu gabim ne ndonje vend, pls lejoi lexuesit qe te japin versionin e tyre. Kjo s’ka te beje me kete kenge, por eshte e pergjithshme.

  Po ashtu, nqse ka tekste qe dikush i di dhe do ti vendosi ketu, them qe duhet tia japesh ate mundesi. Si e qysh mendoje vete si zonje shtepie.. 🙂

  PS Papi, te lutem, tekste kengesh qe ti i di…. dhe qe nuk jane te shtypura, besoj qe ky eshte vendi tamam, apo jo!

  cheers!

 2. lirikashqiptare said,

  EM, flm per sugjerimin. E kam menduar dhe ate pune qe thua ketu, thjesht me jep pak kohe qe ti vej punet e shtepise ne rregull, se helbete shtepi e re dhe ka shume orendi qe duan te vihen ne vendin perkates.

  Tjetra, mundesine per tekstet une e kam vendosur, eshte aty ne krahun e djathte, dhe tekstet mund te vendosen aty ose te me dergohen me email, dhe pastaj do i hedh ne faqen kryesore, dhe ne kategorine perkatese.

  Tung!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: